Tacoja ja kalloja

Vuoden ensimmäinen viikko takana. Viikonlopun vietin yhdessä Lucy-koiran kanssa kotosalla, kun perempi puoliskoni oli Bobi-koiran kanssa laskettelureissulla Meri-Teijossa. Tiedossa siis varsin rento viikonloppu sohvan ja pleikkarin ääressä. Ei nyt ihan.

Perjantaina töiden ja Lucyn ulkoilutuksen jälkeen kävin viikonloppuostoksilla Ruoholahden City-marketissa. Todella harvoin tulee käytyä siellä, mutta tällä kertaa oli tarkoitus katsella muutakin kuin ruoka-ostoksia, tyyliin sukkia, kodinkoneita ja muuta sälää. Paikan päällä kaiken tarpeellisen saatuani kärryyn, ostin ihan testinä pullon Happy Joe siideriä. En ihan hetkeen ole ostanut itselleni siideriä. Juon yleensä Sandels olutta, Sandels olutta ja vielä kerran Sandels olutta.

tacoOlen arviolta viimeiset pari viikkoa tehnyt erilaisia ruokia kinkun jäänteistä. Tällä kertaa tiedossa oli tacoja paistetulla kinkkuhakkeella. Täytteinä taco-mauste, salsa-kastike, salaattiainekset, chiliä ja jauhelihan tilalle pannulla paistettua kinkkuhakkelusta. Hyvin toimi! Itseasiassa testasin tänään lounastauolla samaa settiä falafelin kera ja hyvin toimi sekin.

Jälkiruoaksi ja viikonloppunaposteltaviksi kaupasta mukaan tarttui iso pussi cashew-pähkinöitä, hunapaahdettuja sipsejä ja litran jätskiä colakaramellikastikkeen kera. Hyvä kun pienen kupin jätskiä kastikkeen ja pähkinöiden kera sain nautittua, niin tuli jo ähky.

Tuhdin ruokailun päätteeksi täytin asianpesukoneen ja siivosin keittiön pinnat. Samaan hengenvetoon viikkasin pyykit, laitoin lisää pyykkiä tulemaan, leikin Lucyn kaa etsi-leikkiä, tyhjensin olkkarin pöydän ja kaivoin esiin A3-papereita ja nipun kyniä.

kallo_540Vuosi vuodelta piirtäminen on jäänyt yhä harvemmaksi harrasteeksi, joka on todella harmi, sillä itselläni kaikki taiteellisuuteen tai graaffisuuteen liittyvä on lähtenyt kuvittamisesta. Viimeksi piirsin noin vuosi sitten. Voi pojat, että tuntui hienolta ottaa jälleen kynä käteen ja keskittyä vain piirtämiseen. Lähdin liikkeelle minulle tyypillisistä perusaiheista eli kalloista ja jokseenkin vinksahtaneista hahmoista vai pitäisikö niitä kutsua hirviöiksi ;). Leppoisastihan siinä ilta sujui piirrellessä.

Lauantaina kävin kierroksella Keskustassa tutustumassa alennusmyynteihin. Mitään en ostanut. Samalla käväisin myös Lautapeleissä katsomassa jospa Eclipse-peli olisi myynnissä, eipä ollut. Levykaupat jätin suosiolla väliin, levyjä ja paitoja on tullut ostettua ihan tarpeeksi viime aikoina. Tähän aiheeseen pitääkin palata vähän myöhemmin.

Turhan keskustareissun jälkeen laitoin skypen päälle mahdollisen verkkopelauksen toivossa ja jatkoin piirtelyä. Jossain vaiheessa kaveri ilmestyi linjoille. Viimeisteltiin Dead Island -peli co-op vetona. Peliä oli tuskin 15% enää jäljellä, joten sitä hupia ei kauan kestänyt. Dead islanf oli suhteellisen viihdyttävä mättöpeli. Ei mikään putkijuoksu, sillä tehtäviä tuntui pursuavan joka kolkasta. Nuopeastihan tuo oli vedetty läpi, mutta paljon olisi ollut vielä pelattavaa. Peli bugitti toisinaan, kun olin ajoneuvon kyydissä, en siis itse ajanut, peli vaan päätti jäädä jumiin. Tähän ei auttanut muuta kuin käynnistää peli uudestaan. Loppuilta sujuikin piirrellessä ja Todd and the Book of Pure Evil -sarjan kakkostuotantokautta katsellen.

Sunnuntaina oli tarkoitus aloittaa Operation Flashpoint – Dragon Rising co-oppina. Peli on vuodelta 2009 ja näköjään online-tuki on tippunut kokonaan pois- Ainakaan palvelimeen ei saatu yhteyttä ja vähän samanlaista ihmettelyä löytyi muutamilta forumeilta. Harmi, co-oppina tuota olisi vielä jaksanut pelata. Yksinpelinä ihan ei välttämättä jaksa, vai? Tämän testailun jälkeen aloitettiin Battlefield 3. Se sentään toimi. Tarvitsi vain tehdä tili EA:lle. Vanhaa 2005 avatun tilin tunnareita en enää muistanut ja en tiedä olisiko edes enää toiminut. Hyvin lähti peli liikkeelle vaikka itse peliä en ole kuin pari kertaa kokeillut. Tosin pelailu jäi lyhyeen sillä Lucy piti käyttää ulkona ja tyttöystävä saapui kotiin.

Ainut mikä jäi ekalla viikolla suorittamatta oli juoksulenkki. Ei hätää, tänään on tiistai eli saunapäivä, joten sitä ennen voin hilpasta lenkille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *